Konstnär: Bullen, vår kära skivomslagstecknare.
Konstnär: Bullen, vår kära skivomslagstecknare.

Music for the planet

Hösten 2017 startar vår skolturné som kombinerar musik och hållbar utveckling! Med vår starka passion och kompetens inom både miljö och musik vill vi skapa nya vägar till kreativt skapande såväl som engagemang för de stora frågorna. 
Musik och miljö är viktigt oavsett om du är 8, 18 eller 28, så vår workshop riktar sig till grundskolor och gymnasium såväl som, folkhögskolor. Vi anpassar oss självklart efter åldarar, gruppstorlekar och sammanhang.
Vi erbjuder två workshops, en i att bygga instrument av skrot och gamla prylar som vi sedan spelar på tillsammans, och en i att bygga starka visioner för framtiden och delta i en levande demokrati genom att skriva motioner till Klimatriksdagen 2018. Läs mer om dessa workshops och alla detaljer i det nedladdningsbara dokumentet nedan.
Om detta låter det minsta intressant, tveka inte att höra av er, och kolla in vår flyer nedan!
Planetära hälsningar/ Mårten, Björn och Johan

Finansierat av

Vi är supertacksamma för stödet vi fått från Statens Musikverk för att genomföra detta.
Så fantastiskt att resurser finns för kultur! Och för miljöfrågor!

I samarbete med

Utifrån de ungas tankar och visioner om planeten kommer vi skriva ny musik tillsammans med rapartisten DunderDan, och framföra det nyskrivna materialet på Klimatriksdagen 2018 - en folkriksdag för klimatet. Hit kan även elever skicka motioner, konstverk och andra tankar och idéer!

och även

Vi kommer även framföra den nyskrivna musiken på Klubb Artevist, en klubb i Stockholm med tema konst och klimat, som är organisationen Klimataktions kulturinitiativ. Det ska bli så spännande!